29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA

Napelemes rendszert vásárolnék.

 

Kattintson ide, ha kiváló minőségű napelemes rendszert szeretne vásárolni. Az Energia Háza közvetlen gyártói kapcsolattal és közel 30 éves múlttal lesz az Ön biztos partnere. A legjobb ár/értékarány teljes ügyintézéssel és kulcsrakész kivitelezéssel. 

 

Tovább olvasok és ajánlatot kérek!

Kivitelező vagyok, terméket vásárolok.

 

Kattintson ide a kivitelezői kedvezményekért és kedvezménynel történő vásárlásért. Amennyiben nég nem partnerünk és kedvezményesen szeretne vásárolni webáruházunkba lépve saját árait mutatjuk. Tegye a kosárba a vásárolni kívánt terméket és adja le rendelését Online, kényelmesen. 

 

Belépek a webáruházba!

Befektetési céllal erőművet építenék vagy vásárolnék

 

Lépjen velünk kapcsolatba céljai megvalósításáért és élvezze a TALESUN világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb gyártójának és az Energia Háza közel 30 éves tapasztalatának teljes körű támogatását. Pályázati és banki támogatások, teljes körű szakmai háttér referenciákkal. 

 

Kapcsolatba lépek!

Elektromos Tervezés

 

Terveztesd meg mérnökeinkkel az otthonod, céged napelemes rendszerét (50 kw alatti HMKE)  vagy ha nagyban gondolkodsz 50 kw feletti naperőművedet. Fontos, hogy a rendszered kiépítésénél a megfelelő elektromos, statikai, csatlakozási és egyéb tervezési feladatokat a megfelelő szakemberekkel végeztesd el. Az Energiaháza sok éves tervezői tapasztalattal is rendelkezik, hiszen 1991. óta végzi tevékenységét, így bízhatsz szakmai hátterében, ami jelentős előnyt jelent a számodra. Nagyobb erőművek esetén biztosítjuk a teljes vagyonvédelmi tervek elkészítését is.

Kis-és Nagykereskedelem

 

Az Energia Háza az energetikai piacon kereskdeik és szolgáltat és közvetlen kapcsolata van a legtöbb gyártóhoz és gyártói képviselethez. Az évi mintegy 10.000 ügyfélkiszolgálás garancia számodra, hogy olyan gyártók termékeit forgalmazzuk kis - és nagykereskedelmi tevékenységgel, ahol a megfelelő minőség és a garancia szó együtt hangozhat csak el. Berszerzési forrásaink egybne garantálják számodra a legjobb árakat és a teljes körű támogatás biztosítását. Kapcsold össze üzletágaink és cégcsoportunk termékportfólióját és vásárolj kedvezőbben!

 

 

Kulcsrakész kivitelezés

 

Tervezéstől a komplett kivitelezésig biztosítjuk számodra a különböző nagyságú erőművek megvalósítását. A megvílósításhoz biztosítjuk a legjobb feltételeket, telepítői erőforrásokat, igény esetén a nyitott pályázatokon való részvételt és támogatási lehetőségeken a legjobb pénzügyi konstrukciókat. Egy kivitelezés után gondoskodunk a rendszer karbantartásáról és nagyságtól függően a rendszerek távfelügyeletéről és ellenőrzéséről, hogy mindig a legnagyobb elérhető hatásfokkal termeljen befektetésed. 

 

 

VÁGJ BELE MOST KEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL!

 

 

A számtalan előny, mint az energiaszámla csökkentése, az energiafogyasztás nagy részének megtermelése, áremszolgáltatáson kívül eső helyszínek energiaellátásának biztosítása vagy a környezetvédelmi célok kiaknázására a legmegfelelőbb megoldás egy jól megtervezett naperőmű kiépítése. Európa egyre zőldebb és a legtöbb esetben akár pályázati forrást is felhasználhatsz, amely által kedvező feltéelekkel juthatsz pénzügyi forrásokhoz is. Cégünk közel 30 éves tervezői és kivitelezői tapasztalattal, közvetlen gyártói kapcsolattal kereskedőként is biztos partnered a megvalósításban. Dönts a minőség és a megbízhatóság mellett, válaszd az Energia Háza kedvező és megbízható termékeit és szolgáltatásait. 

 

 

 

Érdekel, lépjenek velem kapcsolatba

 

 

TELJES KÖRŰ TANÁCSADÁS ÉS PROJEKT TÁMOGATÁS

 

 

Egy naperőmű létesítése sok lépésből áll, amelyhez szakemberek szükségesek. Az Energia Háza közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik erőművi és hasonló projektek, beruházások tervezésében, szervezésében, engedélyeztetésében és kivitelezésében. Nem hagyunk magadra, szakembereink támogatásával egy kapcsolattartót jelölünk ki számodra, akivel lépésről-lépésre átbeszélheted igényeidet és véglegesítheted elképzeléseidet. Ahhoz, hogy pontosítsuk igényedet és számításokat végezhessünk számodra, szükségünk lesz néhány adatra, amelyet egyeztethetsz kapcsolatfelvétel után munkatársunkkal teljesen díjmentesen. Munkatársunk díjmentesen áll rendelkezésedre az első lépésekben, hogy megvalósítsuk saját naperőművedet. 

 

 

Érdekel, lépjenek velem kapcsolatba

 

 

 SZAKSZERŰ KIVITELEZÉSSEL PÁR NAP ALATT

 

 

Egy jól megtervezett rendszert elösszőr engedélyeztetni majd pályáztatni szükséges a felmerülő igények szerint. Az 50kW alatti rendszerek esetében ez a folyamat pár hónapot vesz igénybe, miközben az Energia Háza biztosítja a legjobb árakat számodra. Amennyiben az engedélyeztetést követően úgy döntesz, hogy megvalósítod a tervezett naperőműves beruházást, úgy a kezdéstől számítva nagyságtól függően 1-2 hét, de akár 1 nap alatt is üzemszerű és működő állapotban átveheted szakmeberinktől a kész rendszert. Szakembereink folyamatosan kommunikálnak veled, ügyelnek a részletekre, a tisztaságra, az első osztályú profi szintű munkavégzésre, miközben folyamatosan tartják a kapcsolatot tervező kollegánkkal, hogy a legjobb minőséget adhassuk át neked.

 

Érdekel, lépjenek velem kapcsolatba

Napelem termékkategóriák és termékek

Napelem