Elektromos Tervezés

 

Terveztesd meg velünk a lakossági, kisvállalati vagy ipari méretű naperűművedet. A naperőműveket nem lehet egyszerűen csak kiépíteni, szükséges hozzá a megfelelő elektromos, statikai és egyéb tervezési feladatok ellátása, ahol előnyt jelent a sok éves szakmai tapasztalat. Cégünk 1991-től kezdve végez tervezési tevékenységet, így bízhatsz szakmai hátterünkben. Nagyobb erőművek esetén biztosítjuk a teljes vagyonvédelmi tervek elkészítését is. 

Kis-és Nagykereskedelem

 

Az Energia Háza az energetikai piacon kereskdeik és szolgáltat és közvetlen kapcsolata van a legtöbb gyártóhoz és gyártói képviselethez. Az évi mintegy 10.000 ügyfélkiszolgálás garancia számodra, hogy olyan gyártók termékeit forgalmazzuk kis - és nagykereskedelmi tevékenységgel, ahol a megfelelő minőség és a garancia szó együtt hangozhat csak el. Berszerzési forrásaink egybne garantálják számodra a legjobb árakat és a teljes körű támogatás biztosítását. Kapcsold össze üzletágaink és cégcsoportunk termékportfólióját és vásárolj kedvezőbben!

 

 

Kulcsrakész kivitelezés

 

Tervezéstől a komplett kivitelezésig biztosítjuk számodra a különböző nagyságú erőművek megvalósítását. A megvílósításhoz biztosítjuk a legjobb feltételeket, telepítői erőforrásokat, igény esetén a nyitott pályázatokon való részvételt és támogatási lehetőségeken a legjobb pénzügyi konstrukciókat. Egy kivitelezés után gondoskodunk a rendszer karbantartásáról és nagyságtól függően a rendszerek távfelügyeletéről és ellenőrzéséről, hogy mindig a legnagyobb elérhető hatásfokkal termeljen befektetésed. 

A Huawei a világ egyik vezető technológiai gyártója. Célja, hogy a napenergia területén is olyan innovatív berendezéseket hozzon létre, amely támogatja az internetes, információs és PV technológiákat. Az általunk forgalmazott SUN2000 sorozatból áll. A Huawei invertereket ajánljuk a lakossági és a nagyipari erőművek építése során is.
A SolarEdge invertereivel egyből egy okos napelemes erőmű tulajdonosa lehetsz. Ezek az inverterek javasoltak a tagolt tetőkre, ahol a napjárás, árnyékolás nem egyenletes. Ezek az inverterek panelenként is ellenőrzik a termelésedet.
A Fronius az egyik legismertebb gyártó talán. Az Ausztriában lévő gyártó méltán az egyik legismertebb, mivel számos vezető technológiát hozott a napelemes piacra. A jó ár / értékarányú termékek megbízható működéssel társulnak. Az inverterekhez kiegészítők sora áll rendelkezésre, hogy a termelést okos-eszközödön is monitorozhasd.

Napelem

Napelem csomag 8KW Újdonság
Napelem csomag 8KW..
3,289,300Ft
text_tax 2,590,000Ft

Napelem