30W RGB+CCT kültéri színes és állítható fehér színű reflektor, díszvilágító lámpatest, IP65

30W RGB+CCT kültéri színes és állítható fehér színű reflektor, díszvilágító lámpatest, IP65


MárkanévMi-Light
TípusFUTT03
Névleges feszültség86-265VAC / 50-60Hz
Névleges teljesítmény 30 Watt
Névleges teljesítmény színes RGB LED30 Watt
Névleges teljesítmény fehér LED30 Watt
Fényáram2500-2800 Lumen
Fényáram hatékonyság85 Lm/W
Színhőmérséklet fehér LED-ek27000-6500K CCT változtatható fehér
Szabályozható / DimmelhetőIgen
Megvilágítási szög160°
IP védettségIP65 kültéri kivitel
A lámpatest anyagaAlumínium ház / nagy hatékonyságú fényáteresztő üveg
A lámpatest mérete167 mm x 40 mm x 226 mm
Javasolt felhasználásKertek, Épületek, Épülethomlokzatok, Járdák, Közterek, 

A TERMÉKRE ÁRAJÁNLAT KÉRHETŐ!

Megbízható és költséghatékony kültéri távolról dimmelhető, állítható fehér és színes reflektor, díszvilágító lámpatest CCT technológiával. A CCT technológia a legfejeltebb LED megoldások egyike, amely lehetővé teszi a fehér fény meleg és hideg színárnyalatok és ezek közötti fehér fények beállítását a lámpatesten. A beépített nagy teljesítményű fehér és RGB LED-ek hosszú élettartamú és megbízható működést eredményeznek. A lámpatest vezérlésével, állíthatóságával keverhetőek a fehér és színes színek és ezek fényerőssége is szabályozható, dimmelhető. A Mi-Light  RGB+CCT LED reflektort a kompatibilis 2,4 GHz-es távirányítókkal és /vagy WiFi hálózatról is állíthatja. A 16 millió szín kikeverésére alkalmas lámpatestben a színes LED-ek mellett helyezkednek el a hideg és meleg fehér LED chipek, amelyek biztosítják a díszvilágításokhoz és hangulatvilágításokhoz szükséges 2700-6500 Kelvin közötti fehér fények állíthatóságát. Ez a megoldás igen költséghatékony, mivel nem szükséges további reflektorokat alkalmazni a fényjátékokhoz vagy az általános fővilágítás kialakításához.

A Mi-Light reflektorok és díszvilágító lámpatestek vezérlési távolsága nem akadály, a LED reflektorok úgy lettek kialakítva, hogy a vezérlő jeleket automatikusan továbbítják a következő lámpatest részére. A 30 méteres hatótávolság így gyakorlatilag 30 méteres távolságokkal korlátlanul növelhető. A hatótávolságok növeléséhez nem szükséges kábelezés, nem kell a LED lámpatesteket összekötni, a kapcsolatot a biztonságos rádiós megoldás teszi lehetővé. 


A Mi-Light RGB+CCT reflektorok erős alumínium házzal rendelkeznek, amely egyben a megfelelő hűtőfelületet is biztosítja a hosszú élettartam érdekében. A nagyon erős és nagy hatékonyságú fényáteresztő üveg felület biztosítja a leghatékonyabb fényáram leadását nagyobb vesztességek nélkül. A széles feszültség tartomány lehetővé teszi az ipari felhasználás kiaknázását, nagymértékben tűri a feszültségingadozásokat. A kültéri IP65 és mechanikai felépítése, kialakítása a legerősebb időjárásváltozás esetén is megbízható működést eredményez.

A kompatibilis távvezérlőkkel és WiFi állítási lehetőségekkel, valamint az ipari és közterületen is alkalmazható DMX vezérlővel bármilyen élmény és díszvilágítási fényjáték megvalósítható. Vásárolja ezt a lámpatest családot, ha kiváló minőségű, professzionális, költséghatékony és látványos megoldást akar megvalósítani, otthoni vagy ipari környezetben.


Mi-Light távirányítók és vezérlők feltanítása.

A vezérlők leprogramozása:

Mi-Light vezérlők csoportosítása:

 

 

 

 

  • Cikkszám: EHMIFUTT03
  • Elérhető: 15 munkanapon belül
  • 26,670Ft
  • Nettó ár: 21,000Ft

Címkék: RGB+CCT, Színes reflektor, Díszvilágító, IP65, 30Watt, Mi-Light

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA