Menu
Kosár

Álmennyezeti szigetek, dobozok

XPS polidekor termékcsalád az Indecortól. Polisztirolból készült könnyű álmennyezeti szigetek, dobozolások. Komplett szettek, bővíthető, több darabból is összerakható, variálható könnyű elemek többféle formulával. (kör, trapéz, négyzet, téglalap, nyolcszög, hullám...). Egyedi formavilágú és méretű álmennyezeti szigetek, komplett, akár több szintes, szinteltolásos álmennyezet sziget rendszerek. Az extrudálással előállított habok nedvesség felvevő képessége csekély. Sokkal kedvezőbb mechanikai tulajdonságokkal bír, mint a tömbben formázott habok. (ESP hab) Az extrudált polisztirolhab hőszigetelő anyagok habosító anyagot nem tartalmazó granulátumból készülnek speciális gyártástechnológiával, széles résű extrúderen. A lemezek felülete benyomódásra kevésbé érzékeny. Fagyálló, korhadásmentes anyag, mely ellenáll a természetben előforduló normál savaknak, lúgoknak és sóoldatoknak. Nehezen éghető. További részleteket a felhelyezésről és előkészítésről olvassa el a termékek alatti részben vagy blogbejegyzéseinkben.


Gyártó: Energia Háza
Mester díszléc és stukkó ragasztó beltéri XPS és EPS termékek gyors felragasztásához Ne felejts el díszlécekhez, stukkókhoz és álmennyezeti panelekhez megfelelő erős és gyorsan kötő ragasztót vásárolni. Az Energia Háza garanciát vállal arra, hogy az általunk forgalmazott termékekhez a megfelelő..
2.480 Ft
Nettó ár:1.953 Ft
Gyártó: Indecor
100cm átmérőjű kör alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához..
91.613 Ft
Nettó ár:72.136 Ft
Gyártó: Indecor
100cm átmérőjű kör alakú XPS álmennyezet sziget zárt profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához aká..
75.551 Ft
Nettó ár:59.489 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet sziget 100cm x 100xm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár hangula..
66.674 Ft
Nettó ár:52.499 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet, LED panel világításhoz 120cm x 120cm A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővilágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakításán..
61.471 Ft
Nettó ár:48.402 Ft
Gyártó: Indecor
120cm x 120cm nyolcszög alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megold..
111.008 Ft
Nettó ár:87.408 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett közepű álmennyezet sziget 120cm x 120cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldás..
75.749 Ft
Nettó ár:59.645 Ft
Gyártó: Indecor
Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz, 140cm x 40cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszobai, fürdőszobai terek világítás megoldá..
37.832 Ft
Nettó ár:29.789 Ft
Gyártó: Indecor
150cm átmérőjű kör alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához..
140.697 Ft
Nettó ár:110.785 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett közepű álmennyezet sziget 150cm x 150cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldás..
115.872 Ft
Nettó ár:91.238 Ft
Gyártó: Indecor
Karika kiegészítő álmennyezet sziget fehér LED világításnak 160cm külső körátmérő A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget remekül kombinálható több standard termékünkkel megerősítve..
126.220 Ft
Nettó ár:99.386 Ft
Gyártó: Indecor
Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz, 188cm x 62cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszobai, fürdőszobai terek világítás megoldá..
49.990 Ft
Nettó ár:39.362 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap süllyesztett álmennyezet sziget test 200cm x 140xm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár h..
132.018 Ft
Nettó ár:103.951 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap süllyesztett álmennyezet sziget 200cm x 100xm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár hangul..
99.190 Ft
Nettó ár:78.102 Ft
Gyártó: Indecor
Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz, 210cm x 70cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy lég..
84.204 Ft
Nettó ár:66.302 Ft
Gyártó: Indecor
250cm x 120cm Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz isA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy ..
153.337 Ft
Nettó ár:120.738 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes Ovális álmennyezet sziget 150cm x 200cm x 24cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetünkkel k..
405.750 Ft
Nettó ár:319.488 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes kör álmennyezet sziget 150cm átmérő A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetünkkel kialakítani ..
350.896 Ft
Nettó ár:276.296 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes ovál álmennyezet sziget középelem 150cm x 50cm x 24cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetü..
54.855 Ft
Nettó ár:43.193 Ft
Gyártó: Indecor
5 szirmú virág álmennyezet sziget test A Polidecor® XPS álmennyezet sziget hangulatos forma és látvány világ kialakítását teszi lehetővé az otthonok megvilágitásában. Ez az álmennyezet szigetünk ideális választás lehet gyerekszoba, vagy nappali álmennyezet sziget kialakításához, az OYO LED-ekke..
100.943 Ft
Nettó ár:79.483 Ft
Gyártó: Indecor
50 cm kör álmennyezet sziget elem LED panel hely kivágással 6W-12W-18W LED panelekhez A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz is ki van alakítva. Ideális választás konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház energiatakarékos LED vil..
40.395 Ft
Nettó ár:31.807 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt kör álmennyezet sziget 50cmØ x 6cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerikai konyh..
34.920 Ft
Nettó ár:27.496 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt négyzet álmennyezet sziget 50cm x 50cm 6cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerik..
23.355 Ft
Nettó ár:18.390 Ft
Gyártó: Indecor
70 cm kör álmennyezet sziget elem LED panel hely kivágással 24W LED panelekhez A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz is ki van alakítva. Ideális választás konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház energiatakarékos LED világ..
48.468 Ft
Nettó ár:38.164 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet 90cm x 90cm süllyesztett álmennyezet sziget, LED panel világításhoz A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás meg..
51.942 Ft
Nettó ár:40.899 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet döntött frontú süllyesztett közepű álmennyezet sziget, 98x98cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás meg..
82.564 Ft
Nettó ár:65.011 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt csillag álmennyezet sziget 50cmØ x 6cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerikai k..
21.206 Ft
Nettó ár:16.698 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes Félovál álmennyezet sziget 150cm x 125cm x 24cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetünkkel ..
247.861 Ft
Nettó ár:195.166 Ft
Gyártó: Indecor
Hold és Nap álmennyezet sziget LED spot,LED szalag és OYO LED csillagos égbolt világításhoz. A Polidecor® XPS álmennyezet sziget hangulatos forma és látvány világ kialakítását teszi lehetővé az otthonok megvilágitásában,  Ez az álmennyezet szigetünk ideális választás lehet gyerekszoba, vagy nap..
92.517 Ft
Nettó ár:72.848 Ft
Gyártó: Indecor
150cm átmérőjű kör alakú álmennyezet sziget zárt profillalA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár hang..
102.385 Ft
Nettó ár:80.618 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x100cm A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás kialakítá..
25.928 Ft
Nettó ár:20.416 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x100cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED v..
30.707 Ft
Nettó ár:24.179 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás LED spot világításnak, LED szalagnak  43x100cmA peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt.A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás ki..
32.686 Ft
Nettó ár:25.737 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás LED spot világításnak, LED szalagnak  43x100cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indir..
39.387 Ft
Nettó ár:31.013 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x200cm A termék ára méterben van megadva, de két méteres szálakban kapható, spot kivágások nélkül. Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetün..
8.489 Ft
Nettó ár:6.684 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x200cm A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás kialakítá..
32.205 Ft
Nettó ár:25.358 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x200cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED v..
51.100 Ft
Nettó ár:40.236 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  12x43x200cm A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás kialak..
40.179 Ft
Nettó ár:31.637 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  43x200cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED v..
57.145 Ft
Nettó ár:44.996 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x38cm sugarú negyedkörív Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kivágás..
10.547 Ft
Nettó ár:8.305 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x38cm sugarú negyedkörív Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kivágás..
10.547 Ft
Nettó ár:8.305 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x70cm sugarú negyedkörív Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kivágás..
19.879 Ft
Nettó ár:15.653 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt téglalap álmennyezet sziget 90cm x 30cm x 12cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, fürdőszoba, főzőfülke, garázs, kamra, lépcs..
27.144 Ft
Nettó ár:21.373 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti, sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x70cm sugarú negyedkörív Kétoldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kiv..
19.962 Ft
Nettó ár:15.718 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti és sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x38cm sugarú negyedkörív Kétoldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely k..
10.547 Ft
Nettó ár:8.305 Ft
Gyártó: Indecor
150cm x 150cm négyzet alakú bővíthető álmennyezet sziget zárt profillalA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás mego..
81.432 Ft
Nettó ár:64.120 Ft
Gyártó: Indecor
Negyed köríves kötésfedés sarokívekhez Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő m..
1.527 Ft
Nettó ár:1.202 Ft
Gyártó: Indecor
 150cm x 160cm nyolcszög alakú bővíthető álmennyezet sziget zárt profillalA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világí..
86.665 Ft
Nettó ár:68.240 Ft
Gyártó: Indecor
150cm x 150cm nyolcszög alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldá..
116.128 Ft
Nettó ár:91.439 Ft
Gyártó: Indecor
 2000cm x 150cm ovális alakú bővíthető álmennyezet sziget zárt profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének vi..
109.143 Ft
Nettó ár:85.939 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt ovál álmennyezet sziget 90cm x 60cm x 12cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerik..
29.971 Ft
Nettó ár:23.599 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.388 Ft
Nettó ár:5.817 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.367 Ft
Nettó ár:5.013 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.388 Ft
Nettó ár:5.817 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.388 Ft
Nettó ár:5.817 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.388 Ft
Nettó ár:5.817 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.388 Ft
Nettó ár:5.817 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.368 Ft
Nettó ár:5.014 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.388 Ft
Nettó ár:5.817 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.656 Ft
Nettó ár:6.028 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
8.633 Ft
Nettó ár:6.798 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.388 Ft
Nettó ár:5.817 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.656 Ft
Nettó ár:6.028 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
8.538 Ft
Nettó ár:6.723 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.656 Ft
Nettó ár:6.028 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.003 Ft
Nettó ár:5.514 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegysége..
7.656 Ft
Nettó ár:6.028 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.003 Ft
Nettó ár:5.514 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
8.633 Ft
Nettó ár:6.798 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
9.497 Ft
Nettó ár:7.478 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
9.497 Ft
Nettó ár:7.478 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
8.633 Ft
Nettó ár:6.798 Ft
Gyártó: Indecor
Végzáró elem MSD-2-19 cikkszámú dobozoláshoz  Abban az esetben, ha nem visszük faltól falig a sarok, vagy mennyezeti dobozolást szükség lehet egy lezárásra végénél. Erre javasoljuk a sarok és mennyezeti doboz végzáró elemet. Ez a végzáró elem a MSD-2-19-es cikkszámú dobozokhoz használ..
4.411 Ft
Nettó ár:3.473 Ft
Gyártó: Indecor
Végzáró lap 30 cm széles sarok dobozoláshoz  Abban az esetben, ha nem visszük faltól falig a sarok dobozolást szükség lehet egy lezárásra a sarokdoboz végénél. Erre javasoljuk a sarokdoboz végzáró lapot. Ez a végzáró lap SD-1-30 és SD-2-30 jelű sarokdobozokhoz használható. ..
1.160 Ft
Nettó ár:913 Ft
Gyártó: Indecor
Végzáró lap 43 cm széles sarok dobozoláshoz  Abban az esetben, ha nem visszük faltól falig a sarok dobozolást szükség lehet egy lezárásra a sarokdoboz végénél. Erre javasoljuk a sarokdoboz végzáró lapot. Ez a végzáró lap SD-1-43 és SD-2-43 jelű sarokdobozokhoz használható. ..
1.358 Ft
Nettó ár:1.069 Ft
Gyártó: Indecor
SZÖGLETES SAROKLAP Abban az esetben, ha nem illene az eltervezett belsőépítészeti, lakberendezői látványba az íves forma, lehetőség van szögletes sarok elemmel megoldani a tápegységek, vezérlők elrejtését, elhelyezését. Ehhez a megoldáshoz ajánljuk a 30cm x 30cm-es szögletes..
1.572 Ft
Nettó ár:1.238 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x100cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz teljesen felzár a mennyezetre, közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt.  A termék spothely kivágás nélkül készül.A sarok dobozolás egyszerű módja a falfelület m..
7.917 Ft
Nettó ár:6.234 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  43x100cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz teljesen felzár a mennyezetre, közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt.  A termék spothely kivágás nélkül készül.A sarok dobozolás egyszerű módja a falfelület m..
10.462 Ft
Nettó ár:8.238 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás LED spot világításnak és LED szalagnak  200x30x12cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz a peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak kialakított hellyel, míg a közepén spot világítással  szerelhető, így érhetünk el kellő beltéri fényt. &nb..
8.392 Ft
Nettó ár:6.608 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak 43cm x 100cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz a peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak kialakított hellyel, míg a közepén spot világítással  szerelhető, így érhetünk el kellő beltéri fényt.  A termék..
10.932 Ft
Nettó ár:8.608 Ft
Gyártó: Indecor
SK-01A Sarok konzol 70x70 Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő megvilágításáv..
2.681 Ft
Nettó ár:2.111 Ft
Gyártó: Indecor
SK-01b Sarok konzol 70x70 EPS Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő megvilágít..
1.765 Ft
Nettó ár:1.390 Ft
Gyártó: Indecor
SK-01A Sarok konzol 80x80 EPS Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő megvilágít..
2.356 Ft
Nettó ár:1.855 Ft
Gyártó: Indecor
SKN-01 negatív Sarok konzol 32x96 Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő m..
3.882 Ft
Nettó ár:3.057 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap 120cm x 90cm süllyesztett szett, LED panel világítással A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakításának köszönhe..
66.617 Ft
Nettó ár:52.454 Ft
Gyártó: Indecor
150cm x 120cm téglalap alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldás..
94.016 Ft
Nettó ár:74.028 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap döntött frontú süllyesztett közepű álmennyezet sziget, 196cm x 98cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének vi..
139.250 Ft
Nettó ár:109.646 Ft