Fényforrás visszagyűjtéseTe miben járulsz hozzá a környezetvédelemhez?

 

Ha nálunk vásárolsz ingyenesen leadhatod az elhasznált fényforrásaidat! Egyszerűen hozd el magaddal vásárold meg új LED fényforrásaidat és lámpáidat, az elhasznált már nem megfelleő, elromlott vagy nem korszerű termékeket pedig környezettudatosan dobd be nálunk a szelektív gyűjtőbe.

 

Mi történik Ez után?

 

Amikor megtelik a gyűjtőedény vagy összegyűlt egy nagyobb mennyiség projektjeink által, akkor az elhasznált fényforrásokat egy erre szakosodott és engedéllyel rendelkező vállalkozás elszállítja és szigorú jogszabályi követelmények mellett megsemmisíti. A megsemmisítésnél gondosan ügyelnek arra, hogy a lehető legtöbb újrahsznosítható alkatrészt, anyagot kinyerjék a fényforrásokból, hogy ez által is óvjuk a környezetünket. 

 

Milyen fényforrásokat hozhatsz el hozzánk?

 

Gyűjtőnkbe bármilyen kisebb méretű izzókat, energiatakarékos égőket, elhelyezhetsz, de ha esetleg nagyobb fényforrást akarsz elhelyezni erre is van mód, de kérünk vedd fel a kapcsolatot velünk egy egyeztetésért. 

Ne feljtsd el pótolni az elhasználódott fényforrásokat! Online webáruházunkban és átvételi pontunkon bármit megvásárolhatsz, minden ami LED elérhető nálunk. Ha nem találod az oldalunkun, keresd a katalógusokban vagy keress minket, add meg a típust és a gyártót és perceken belül adunk egy jó ajánlatot számodra!