Philips termékekkel bővülünk! Nem csak mondjuk, hanem csináljuk.

 

Nem csak vásárlóink igénye, hanem elköteleződésünk is, hogy minden érdeklődő megtalálja a maga számára közkedvelt márkát és minőséget. Az EnergiaHáza 26 éves tervezői és szakami tapasztalatával elkötelezettek vagyunk vevőink legmagasabb minőségű kiszolgálásában, amelyhez folyamatosan igazítjuk termékportfóliónkat is. Elkötelezettségünkhöz híven Energia Háza áruházunkban megkezdtük a Philips Lighting termékeinek forgalamzását otthoni alkalmazásokra és ipari termékek biztosítását vállalkozások, villanyszerelők, kivitelezők projektjeinek támogatására. Lakossági felhasználáshoz a Philips CorePro LED izzók széles választéka megtalálható áruházunkban, mint az E14, E27, R7S, G4, G9, GU10 foglalattal rendelkező termékek. Vállakozások számára kedvező projekttámogatást tudunk biztosítani Philips LED panelek, fénycsövek, egyedi lámpatestek és megoldások, ipari fényvetők és más ipari szektorban megtalálható lámpatestekhez. 

 

A Philips Lighting LED lámpatestek előnyei:

 

  • 3-5 év gyártói garancia,
  • Éven belüli megtérülés (felhasználás jellegétől és a kiváltott fényforrástól függően),
  • 50-80 százalékkal kevesebb energifogyasztás,
  • Innovatív kutatási eredmények felhasználása,

 

Mit ad Önnek a 26 éves vállalkozásunk?

 

  • Ha Ön lakossági érdeklődő, vásárló, teljes körű támogatást a termékek megfelelő kiválasztásában, ingyenes szaktanácsadást, hogy minél jobb és optimálisabb dötéseket tudjon meghozni, hiszen a LED fényforrások hosszú távú megtérlő befektetésnek kell lennie.
  • Ha Ön szakember, szerelést végző kivitelező, teljes körű és ingyenes szaktanácsadást kap a termékek mellé járó megfelelő kedvezményrendszere mellett, amellyel versenyképes és innovatív minőségi megoldásokat nyújthat ügyfelei számára.
  • Ha Ön ipari területről érkező érdeklődő, egyedi termékeket, projekt árazást és egyedi személyre szabott megoldásokat vehet igénybe, segítséget biztosítunk a teljes tervezésben, szolgáltatói ügyintézésekben, valamint saját kapcsolattartóval rendelkezhet a nap 24 órájában.

 

Népszerűbb Philips CorePro LED izzók

 

CorePro E27 8 Watt 4500K CorePro E27 8 Watt 2700K CorePro E27 8,5 Watt 2700K Dimmelhető CorePro E27 7,5 Watt 4500K
CorePro E27 10 Watt 4500K CorePro R7S 3000K CorePro G4 3000K CorePro E27 11 Watt 2700K