Színes vezeték, RGB led szalagokhoz, 4 eres

Színes vezeték, RGB led szalagokhoz, 4 eres

Színes 8mm széles, szigetelt 4 eres vezeték, RGB LED szalag vezetékezési feladatihoz. Az RGB szalagok egyszerű és átlátható kábelezéséhez ideális megoldás, szín szerinti csoportosítást és illesztést, toldást tesz lehetővé. A sodrott erek kielégítik a szalagoknál szűkséges áramerősségek átvitelét. A vezetéken az R-red, mint vörös, B-blue, mint kék, G-green, mint zöld és beszállítástól vagy gyártótól függően fekete vagy fehér negyedik ér használható. 

Felhasználás:

Csupaszítsa meg a vezeték végét és óvatosan ónozza le. Amennyiben rendelkezésre áll érvéghüvely és szerszám, akkor alkalmazza a sorkapcsokhoz ezt a megoldást. Forrasztás esetén az ónozott véget ügyelve a forrasztó páka hőmérsékletére, forrassza a LED szalaghoz. A vezeték kiválóan alkalmas az RGB szalagok toldásainál vagy két oldali betáplálásainál lévő szereléshez.

Alkalmazható mint jelvezeték, vagy egyéb vezérlések, okos otthon megoldások szerelési feladatihoz is. A vezetéket méteres kiszerelésben vásárolhatja meg, minden megadott mennyiség 1 métert jelent a megrendelésnél. 

  • Cikkszám: EHlcs-rgbv4
  • Elérhető: Raktáron
  • 229Ft
  • Nettó ár: 180Ft

Címkék: 4 eres vezeték, rgb vezeték, 8 mm széles, rgb szalag,

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA