Hogyan dobd fel a lakásodat LED-del egyszerűen?

Írta admin 2019/04/25 0 Kommentek Otthon Trend,

Hogyan dobd fel lakásodat? – Apró trükkök LED-del, mellyel a lakásod értékét, kényelmét és hangulatát növelni tudod.

 

Ebben a blogbejegyzésben folytatnánk a LED technológiával történő ismerkedést. Néhány olyan LED-ötletet osztunk meg,  amely az olvasó otthonának kényelmét és értékét hivatott növelni. Különösen ajánljuk a cikket a lakás-eladás előtt állóknak, hiszen az ingatlanpiac szárnyal ugyan, de lakásokat értékesíteni továbbra sem egyszerű. Hogy minél nagyobb értékben tudd eladni a lakásod vagy a házad, érdemes belefektetned néhány apróbb alakítással, beruházással. LED világítással különösen látványos változásokat tudsz elérni a belső helységekben. Most elmondjuk, hogyan tudod felturbózni a lakásodat LED-del, amely vásárlóvonzó, impozáns stílusával azonnal az égbe röpíti az ingatlanod árát. Ha nem szeretnéd eladni, akkor is érdemes velünkt tartanod, hiszen ezek a trükkök nem csak arra üres „parasztvakírások”, hanem a te kényelmedet hivatottak növelni, kellemes hangulatot tertemtve nálad.

  1. trükk –LED-et mindenhová

Ha még nem tetted meg (bár reméljük, hogy igen) valamennyi fényforrást cserélj le LED-re! Annál is inkább, mert 2018. szeptemberétől már a halogén izzót az Európai Unió területéről kivonásra kerültek. A lakás így energiahatékonysága javul, és a környezettudatos vevők szemében még értékesebbé válik, és kis befektetéssel te is sok pénzt tudsz megspórolni a „villanyszámlán”. Érdemes körbenézni a piacon, és nem feltétlenül a legolcsóbbat választani, hiszen sok a gyártó, sok a fényforrás, sok a lehetőség. Hosszú élettartamú és megbízhatóbb fényforrások esetében érdemes magasabb kategóriában gondolkodni.

 

  1. trükk – LED szalag, a filléres újítás

A LED szalag már nemcsak az energiatakarékosság miatt jó befektetés, hanem a látvány miatt is. A LED szalag felhasználása nagyon nagy divatnak örvend a belsőépítészek körében, hiszen amellett, hogy hatalmasat dob a lakás kinézetén, nagyon egyszerű vele dolgozni, és minimáslis a hőleadásunk. Nem szükséges villanyszerelőt hívni egy LED szalag rendszer beüzemeléséhez, hiszen DIY magad is felszer

elheted. Az interneten végeláthatatlan mennyiségű videó és leírás fellelhető a témában, köztük az Energia Háza oldalán is. Minden egyes LED szalagunkhoz és szettünkhöz tartozik egy szerelési leírás, amely segítségével bárki LED szalag rendszert építhet ki pillanatok alatt.  Ha figyeled az oldalunkat, hamarosan saját szerelési videóval is fogunk jelentkezni, ami még egyszerűbbé fogja De ha mégis szakember segítségét igényelnél, akkor az elérhetőségünk valamelyikén keress meg minket és segítünk!

A LED szalagoknak számos változata van. Érdemes RGB LED szalagot választani, mert az a színes LED-ek egy plusz látványosságként fognak tündökölni az eladásra szánt ingatlanodban. Ezeket a leendő lakó vezérelni is tudja, hidd el, le lesz nyűgozve, ha majd a kezébe adod a távirányítót. Legolcsóbb LED szalag vezérlőnk az Optonica RGB infrás 24 gombos távirányítós szett, amely már 1099 Ft-ért megkapható az Energia Háza weboldalán. Komolyabb rendszerek építéséhez pedig keresd weboldalunkon a Mi-Light termékeket.

  1. trükk - Legyen okos

A LED szalagok vezérlése távirányítóval nagyon jó, de képzeld el a látogatód arcát, amikor meglátja, hogy az okostelefonodról vezérled a LED világításodat. A Mi- Light WIFI vezérlőkkel ezt is megvalósíthatod. Ezek az eszközök nem igényelnek mást, csak WIFI-t a házba és egy okostelefonra letölthető applikációt. Weboldalunkon megtalálod a WIFI-s rendszerek programozásához szükséges leírásokat is. Ezzel a trükkel ténylegesen le tudsz nyűgözni bárkit és számodra is biztosított a kényelmes irányítás az applikáción keresztül. Hogy megkönnyítsük a dolgodat, előre összeállítottunk néhány SMART szettet, így garantáltan nem fogsz mellényúlni az eszközök összeválogatása közben.

 

  1. trükk – Ha nagyon belelendülnél

Abban az esetben, ha még ennél is továbbmennél, van még egy dolog, amivel még a fent felsoroltaknál látványosabb eredményt tudsz elérni. Az XPS Polidekor DIY álmennyezeti szigetek és díszlécek a gipszkartonból épített társaik szépségével érnek föl, viszont nagy átalakítás, por, és szakember segítsége nélkül érhető el ugyanaz az eredmény. Ez már valóban egy nagyobb befektetésnek számít, de az 100%, hogy a lakáseladásnál többszörösen fogja visszahozni az árát. Az ezekhez tartozó összeszerelési leírás szintén megtalálható a weboldalunkon, így a szerelési díj megspórolható.

A fent felsorolt kisebb-nagyobb újítások és beruházások nagyon könnyen felértékelik ingatlanodat úgy, hogy csak minimális befektetés kell hozzá. Minden javasolt trükk DIY szerelhető, egy kis idő és energia ráfordításával gyönyörű és sokat érő változásokon tud keresztül menni bármelyik lakás.

 

Komment hozzáfűzése