DC sorkapcsos csatlakozó, átalakító, apa

DC sorkapcsos csatlakozó, átalakító, apa

A DC csatlakozóval a 2 eres LED szalag tápellátását lehet megoldani, de ideális megoldás más vezetékes tápellátások sorkapcsos átalakítására, mint például a biztonsági kamerák. A DC csatlakozót a tokozott tápegységekhez csatlakoztatott kábel másik végére lehet csatlakoztatni a sorkapocs oldalán, a szabványos 2,1 mm *5,5 mm -es dugót pedig az ellentétes DC csatlakozóba, vagy a DC led szalag átalakítóba. 

A DC sorkapcsos csatlakozó ideális bármely az Energia Háza webáruházban megvásárolt tápegység és a LED szalag közötti forrasztásos vagy forrasztás mentes szereléséhez. Forrasztással a LED szalagra illesztett 2 eret lehet a sorkapcsokra kötni, vagy a gyári 2 eres szalagra szerelt vezetéket csatlakoztatva lehet közvetlen a tápegységhez, vagy például egy dmx vagy ITouch vezérlőhöz, dimmerhez, kötni. Ügyeljen a megfelelő csatlakoztatásra az apa / anya oldali kivitelnél. Anya oldal a foglalat, míg apa oldal a hosszabb fényes dugó oldal.

A DC csatlakozó szükséges a DMX és más csoport zóna vezérlők tokozott tápegységekhez történő csatlakoztatására, vagy a 3-as elosztóval szerelt tápellátási hálózatban a további jelerősítők tápfeszültségének csatlakoztatására.


Feszültség12 VDC, 24 VDC
IP védettségIP20
BemenetSorkapocs
Kimenet2,1 mm * 5,5 mm
Vezeték hossza0 cm
Szerelhetőségszéthúzható sorkapcsok
SzínFekete


  • Cikkszám: EHOPAC6610
  • Elérhető: Raktáron
  • 140Ft
  • Nettó ár: 110Ft

Címkék: dc sorkapocs, csatlakozó, forrasztásmentes,

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA