RGB+CCT LED szalag 24V

RGB+CCT LED szalag 24V

RGB+CCT LED szalag 24V - Gyönyörű színek és színárnyalatok 


Az RGB+CCT LED szalag 24V termékünk jó választás a dekorációs és hangulati megoldásokhoz. Használhatod otthon és üzleti berendezésekhez is, díszlécekhez, alumínium profilokhoz, bútorokhoz, álmennyezeti rendszerekbe. Ez a szalag egyben tartalmazza a színes és a fehér fényeket. Válassz hangulatot vagy csinálj egy jó marketing fénytechnikát a termékbemutatásodhoz! Válassz a sok lehetőség közül, keverd csak a fehér fényeket 2700-6500K színhőmérséklet tartomány között, keverd ki külön a legszebb színeket a 16 millió lehetőség közül vagy keverd a teljes színeket a fehér árnyalatokkal!  Élvezd a teljes szabadságot Mi-Light vezérlőinkkel vagy használj SMART megoldásaink közül és csatlakozza mobiltelefonodhoz WiFi eszközeink segítségével. A LED szalag szélessége 12mm, teljesítménye 24W/méter, feszültsége 24V. A tekercs hossza, kiszerelése 5m. 


A kiegészítőkért keresd az alábbi kategóriáinkat:Előnyei:


 • Integrált megoldás, 5 az 1 - ben chip rendszer,
 • RGB, Meleg fehér és Hideg fehér fények szabadon választható gyönyörű fények kikeverése,
 • Kompatibilis a Mi-Light és más vezérlésekkel,
 • Alkalmazható otthoni és üzleti célokra is,Általános adatok
Élettartam (óra) 20.000 óra
Garancia (év) 1 év
Szabályozhatóság Igen
Elektromos adatok
Névleges feszültség (V) 24 V
Névleges teljesítmény (W) 24 watt/m
Energiaosztály A+
Chip típusa 5050
Fénytechnikai adatok
Fényáram (lm) 1800 lm/m
Színhőmérséklet (K) RGB+CCT
Fény színe Színes+Meleg+Hideg fehér
Sugárzási szög (°) 120°
Méretek
Szélesség (mm) 12
Környezeti adatok
Felhasználás Beltéri
IP védelmi szint IP20
Kosármennyiség:
Árszabás 1 méteres ár
Egység a kosárban (m) 1 egység 1 méter

Információ vásárláshoz: Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a LED szalagok fényerejének valamint a színes és/vagy fehér többszínű szalagok színeinek vezérléséhez, szabályozásához külön kell megvásárolni a vezérlőket és a távirányítókat, a szalagok önmagukban nem alkalmasak ezeknek a műveleteknek az elvégzésére. A LED szalagokhoz az alábbi kiegészítőkre mindig szükség lehet:

 • Tápegység. Méretezése: LED szalag fogyasztása felhasznált méterenként összesítve + 20% tartalék. (4,8W 5 méter szalag esetében: 4,8x5 + 20%) , Ügyeljen a feszültségre: 12VDC - 24VDC!
 • Fényerőszabályozás egyszínű szalagok esetében: profilba építhető dimmer, egyszínű vezérlő és távirányító, fali vezetékes egyszínű vezérlő dimmer,
 • Több színű szalagok esetében: vezérlőegység + távirányító, vezérlő + fali távirányító, fali vezetékes vezérlő, 
 • 10 Watt/m fogyasztásnál vagy e felett a szalagok hűtéséről a hosszú távú működés érdekében gondskodni kell, Ehhez alumínium profilt kell alkalmazni. 
 • Felhasználási területek: Beltéren IP20, vizesblokkban, poros és nedves helyeken, kültéren fedett helyen IP54, IP65, IP67, IP68 (akár nem fedett helyeken is), 

A LED világító csíkok másnéven szalagok a belsőépítészetben legkönyebben felhasználható hangulati, dekor vagy fővilágításra alkalmas fényforrások közé tartoznak. A fényforrás egy szalag felületére van szerelve, amely nagyon hajlékony, több mint 90°-ban hajlítható, rugalmas és számos színben, méretben és fényerőséggel megvásárolható. A szalagok fényereje szabályozható is. Legegyszerűbben elegendő csak egy tápegységre csatlakoztatni és máris élvezheti a kívánt fehér vagy színes fényeket. A szalagokat egyszerűen csak fel kell ragasztani a kívánt helyre, így felhasználása szinte korlátlan megoldást biztosít az élményekhez. 

 

Az Energia Háza által forgalmazott szalagok 5 méteres tekercsekben vásárolhatóak meg. Teljesítményük változó, vannak gyengébb és erősebb teljesítményű szalagjaink. A szalagok hátoldala erős ragasztócsikkal rendelkeznek. A különböző típusokat 3 és 6 ledenként lehet vágni, így korlátlan lehetőséget kínálnak a szerelés területén. Csatlakoztatásuk lehet forrasztással vagy gyorscsatlakozókkal, fényerejüket külön megvásárolható vezérlőkkel és távirányítókkal vagy fali szabályzókkal lehet elvégezni.

 

Kérjük tartsa be a LED csíkok, szalagok bekötési és szerelési utasításait! A bekötéshez használja az alábbi lehetőségeket és útmutatást:

 

LED szalagok csatlakoztatása tápegységhez vagy vezérlőhöz:

 

A szalagokat 5 méterenként párhuzamosan kell bekötni. A bekötés lehet közvetlenül a tápforrásról vagy gerincvezetéken keresztül. Ügyeljen a szalagon lévő jelzésekre a ágási pontoknál (+/-). A "+" általában piros, a "-" fekete színű vezetékkel van kivezetve, jelölve. Amennyiben a teljesítmény vagy fényerő esése szükségessé teszi a párhuzamos ágak végét össze lehet kötni. A párhuzamos ágak sem haladhatják meg az 5 métert. 

 

LED szalagok vágása:

 

A led szalagokat a vágási, forrasztási pontokon el lehet vágni, így kényelmesen lehet kialakítani különböző fényeket, megvilágítást bármilyen méretben. A szalagok azonban kifejezetten csak a jelölt helyeken vághatók az ábra szerint.

LED szalagok toldása forrasztás mentesen vagy forrasztással:

 

A LED szalagokat bárki fel tudja szerelni, amihez csak kisebb szakmai alapok szükségesek vagy a leírások pontos betartása. A vágási helyeken gyorcsatlakozókkal lehet őket összekötni. A gyorscsatlakozók lehetnek led csík betáp vezetékek, sarokcsatlakozók, PBC nyomtatott áramköri elemek. A toldások lehetnek egyenesek, ívesek vagy 90°- ak. A toldásnál ügyelni kell a szalag vágási pontjainál lévő polarítás jelzésre (+/-), mivel hibás bekötés esetén zárlat keletkezik és a szalag tönkremehet vagy nem fog világítani. 

LED szalag felragasztása:

 

A szalagok hátoldalán erős ragasztócsík van. A felragasztáshoz óvatosan távolítsa el egyenletesen a védőréteget és kezdje el felragasztani a fényforrást. Nagyobb teljesítményű szalagok esetében szükséges hőelvezető alkalmazása. Ehhez vásároljon alumínium profilt vagy egyéb hűtőközeget. 

 • Cikkszám: EHAO22490
 • Elérhető: Raktáron
 • 3,490Ft
 • Nettó ár: 2,748Ft
Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége 5 db

Címkék: RGB+CCT, 24V,

28 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA